31-10-2019 23:12

Niels HP & Big Apple Big Band - Stevie Wonder Tribute

Kategori: General
21.11.2019 - kl. 20.00 - 22.00

The Big Band Soul of Stevie Wonder
Big Apple Big Band m. Peter Jensen & Niels H.P. samler kræfterne og præsenterer en varmt farvet buket af Stevie Wonders bedste sange fortolket af en af Danmarks allerbedste soul sangere.

 Bartof Station 17/11: https://bartofstation.dk/#

Trommen i Hørsholm 21/11: https://trommen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/83415


Niels H.P. er en af Danmarks førende soul fortolkere med flere pladeudgivelser bag sig, har med virket i Orkestre som Ridin’ Thumb. Niels  har netop(Juni 19) optrådt i New York på Ashford & Simpson's Sugar Bar – hvor han væltede huset med en udgave af Carole Kings ”You’ve Got a Friend”.
Big Apple Big Band har mange år på køresedlen – de sidste år har bandet optråd med bl.a. Anders Blichfeldt (Big Band Beatles og Rock Swings), Christina Boelsskifte (musik af Monica Zetterlund, Quincy Jones m.fl) samt med den amerikanske supertrompetist Wayne Bergeron fra Los Angeles (Hvis du har set en nyere Disney film, er det ham der spiller 1.trompeten) men også med komponister og dirigenter som Steen Nikolaj Hansen, Nikolaj Bentzon, Ole Koch Hansen, Niels Jørgen Steen og Bjarne Thanning.
På denne aften vil Niels H.P. og Big Apple fortolke Stevie Wonders og andres soulmusik i et big band format – der giver genren et solidt baghjul.
En aften med en solist og et band der blæser efterårets mørke og kulde om til lys og varme.

Seneste nyt